Alla inlägg under januari 2009

Av Sara Johannesson - 19 januari 2009 10:24

... helg jag har haft! Har inte gjort ett skit, och det har varit underbart!


Fast helgen började inte så jävla bra... Sålde piss dåligt, fick 5 på hela dagen! Totalt värdelöst! Men jag blev glad sen när Madde ringde och frågade om hon fick komma till oss i helgen. Och det är klart att hon kunde komma till oss! Så hon var hos oss till lördag eftermiddag. Det var mysigt att ha henne hemma hos oss, i och med att hon stannar över natten och är kvar ett tag :D Hon hade även med sig en "liten" söt vovve. En rottwaler tik som hetter Jezi. Hon var så barnsligt snäll. Så fort man bara tittade på henne så la hon sig på rygg och ville bli kliad. Så hon var en en förfuxen knä-hund haha!


Jobbet idag har gått kanon bra!!! Har redan fått iväg 6st :D Så denna dagen hoppas jag mkt på ;) så nu ska jag köra stenhårt!



Puss på er

Av Sara Johannesson - 16 januari 2009 09:07

... det fredag! Fast det känns inte som det. Känns som vilken jävla onsdag som hälst typ. Men då blir man bara gladare imorgon när klockan inte ringer ;) hehe!  


Fan vilken dålig dag man hade på jobbet igår! Sålde 4 på hela dan :S Totalt värdelöst är det! Men det ska vi inte tänka på nu! För nu jävlar ska man sälja och ta igen för allt man missat nu i veckan när man sålt så dåligt ;)


I helgen kommer det inte hända mkt. Emilio kommer så det blir bara att ta det lugnt, och det ser jag fram imot. För jag skulle inte pallat med något annat ändå.

Är jätte trött nu för tiden. Orkar fan inget när man kommer hem på kvällarna efter jobbet. Man är fan helt död typ. Så man får inger gjort heller. Det känns som man går upp på morgonen, går till jobbet, jobbar, går hem från jobbet och går och lägger sig. Allt krätsar kring jobbet bara. Men men får hoppas att lönen kompenserar för allt så man kan få ett liv igen...

Men det tror jag ju inte den gör tyvärr.


Men nu ska jag köra sten hårt!


Puss på er

Av Sara Johannesson - 15 januari 2009 09:43

... att titta på alla när man går hem från jobbet. Alla ska hålla sina nyårslöften, det är folk i alla åldrar som är ute och springer och cyklar. Mötte säkert en 10-15 pers som sprang igår när jag var på vägen hem.

Och det gör ju inte alls att man får ännu mer ångest över att man inte tränar! För det är något jag behöver så är det att få lite fason på mina former;) haha! Så man får väl hoppas att man inte är ett hopplöst fall ;) hahaha!!!


Kvällen blev lugn igår. Gjorde inte ett skit typ. Käkade lite och efter det så däckade jag på soffan typ. Var ju ensam hemma, Tom var med och tittade när Eric spelade hockey. Sen när dom kom hem så var det bara att förflytta sig till sängen och sova vidare. Eller försöka iaf, det var inte det lättaste kan jag ju säga. För Tom var så övertrött så han knapt visste vad han hette.. Så han höll på att flänga run, sjunga och så... Men tillslut fick jag sova igen ;)


Idag har man inte fått en dålig start.. Har nollat fram till första rasten. Men det ska det bli ändring på från och med nu. Hehe! Vi har nemnigen en tävling on biobiljetter. Och det skulle ju vara kul att vinna;) hihi!

Så nu ska jag satsa!


Puss på er




Av Sara Johannesson - 14 januari 2009 08:57

... ljusare tider nu:D Helt underbart är det!!!

När vi gick ner till jobbet idag (samma tid som alltid 08.00-08.05) så sloknade gatulamporna med det samma. Det brukar dröja tills man kommit ner nedanför backen innan dom släks! Så det känns hur bra som hälst! För jag är trött på att det är mörkt hela tiden! När man går till jobbet och när man går hem från jobbet är det mörkt. Man hinner ju aldrig absorbera något dagsljus, och det märks ju på hur man mår och att man blir så jävla trött! Men det kommer det nog att bli ändring på nu! Så nu ska man kanske se till att sätta igång med träningen igen... Det var ju ett tag sen man tränade nu så, det är nästan lite pinsamt när man tänker till baka på hur länge sen det var... Men nu ska jag ta tag i det igen! Så man kanske kan hinna få en hyfsad kropp till sommaren iaf ;) Hoppas kan man ju alltid göra iaf:P


Som jag trodde så orkade jag inte städa när jag kom hem igår. Så det blev bara att fixa mat och hoppa in i duschen och sen hoppa i säng. Mkt mer orkade man inte. Var ju inte hemma förens vid 8 så det är ju inte så konstigt;) Men som sagt får ta det på torsdag. Det får bli en sån städdag!



Men nu ska jag jobba vidare!


Puss på er

Av Sara Johannesson - 13 januari 2009 11:06

... det inte så kallt att gå till jobbet. Förutom när man gick över bron efter rådhusparken, För då är du mitt i mellam munksjön och vätten. Så det blåser ju inte alls där vid :P Bara typ 1000m/s hehe! Nja kanske inte så mkt men nästan ;)


Känns som det kan bli en bra dag på jobbet! Har redan fått iväg 3st! Hihi! Så man får hoppas att det håller i sig så här hela dagen! För då kan det nog bli många sälj idag!;D Så det är det jag hoppas på! 


Ikväll händer det nog inte mkt... Blir nog bara att  sitta framför tvin. Skulle behövas dammsugas hemma.. Men palla! Kan jag göra på torsdag när jag går hem en timma tidigare. Fast det är ju inte så bara som det låter.. Jag jobbar över en timma imorgon i stället.. För man kan ju inte missa en hel timma;) Haha!!! Men ska ju tvätta då så då kan man ju passa på att städa och så hemma. Inte för kul men ett måste. Sen är det skönt att ha det städat inför helgen så man inte behöver städa när man är ledig och bara vill ta det lugnt.Så man får väl hoppas att jag orkar fixa det på torsdag ;)


Men nu ska jag sälja vidare!



Puss på er

Av Sara Johannesson - 12 januari 2009 09:43

... har det inte hänt mkt.

I fredags låg jag hemma och var magsjuk typ. Spydde hela dagen och mådde skit. Natten till lördagen vaknade jag bara 3 ggr och behövde spy så. Men sen slapp jag att spy hela lördagen iaf :D


För en gångs skull så var vi inte bara hemma hela helgen heller. Vi sov till ett typ sen vid 3 tiden så drog vi ner till talavidskolan men Steven, Linda, Taisto och Jimmie eller vad han nu hette hehe! Grabbarna åkte skridskor medans jag och Linda tittade på. Men dom åkte inte sådär jätte mkt, för isen var totalt värdelös! Den gick sönder bara man tittade på den. Men det är ju inte så konstigt med tanke på att det var plusgrader ute. Efter en stund traskade vi hemåt. Och när vi kom hem tittade vi klart på en utav Harry Potter filmerna och efter det var det bara att sätta igång att städa och diska och efter det in i duschen, efter som gänget vi var med innana skulle komma och titta på hockey hemma hos oss. Sen så lekte dom även lite med studion. Hehe! Asså Steven är ju så sjuk ibland så det finns inte! Hahaha! Citat "Cadillac, cadillac" Haha!


Söndagen var som sådan att vi sov till typ 11. Sen satt vi och tittade på film och bara myste. När filmen väl var slut så somnade vi som små barn i soffan hihi! Men det hände inte så mkt mer under dagen. Vi bara satt och slöade typ. Men vid 6 tiden någon gång så kom Erick och hämtade oss så åkte vi till Råslätt och åkte skridsokr. Eller ja, jag åkte inte men jag tittade på. Hehe för jag är ju som ni kanske vet VÄRDELÖS på att åka skridskor haha! Så jag ägnade min tid åt att titta på grabbarna när dom åkte. För vi var ju samma gäng som dagen innan. Bara att Eric och Paulin var med också :D Nej men det var trevligt! Och sen när vi kom hem så tittade vi på film, skulle vi kanske inte ha gjort för klockan hann bli ganska mkt innan vi somnade, halv ett var klockan när vi gick och la oss. Men jag kunde inte somna så det tog väl typ en timma till eller nått innan jag somnade. Så jag förstår inte alls vf jag är trött idag (A) hihi! Nä man får väl gå och lägga sig tidigt idag så man inte är så trött imorn. För idag har man ju inte fåtr en toppen start precis... Men det är bara att bita ihop och kämpa på! Så det är vad jag ska göra nu!



Puss på er

Av Sara Johannesson - 7 januari 2009 16:06

... jag skulle slå igäl mig idag! Först så var det ju som vanligt inte skottat fram till statsparken, och när man kom ner till korsningen vid skolan så var det isgata fram till cigarren sen! Vet inte hur många gånger jag höll på att bella! Men jag hade tur så jag slapp att ligga på backen (på vägen ner iaf.. Får se hur det går hem nu.)


Men det blev en bra dag på jobbet iaf. Fick iväg 11 sälj. Satsade på att få 13 så jag skulle slå mitt personbästa.. Men så blev det inte. Men det blev ju bara iaf:D


Nu ska jag hem!


Puss på er

Av Sara Johannesson - 6 januari 2009 12:44

... ska vara så jävla kallt! Höll fan på att frysa igäl när jag gick till jobbet idag! Hag har fan inte tinat än heller. Kommer vara lagom varm typ vid 7 när jag ska hem, och då får jag låta bli att gå ut och röka. Så hehe jag kommer inte att hinna få normal kroppstemp:S. Jag kommer vara en enda stor isklump när jag kommer hem i kväll.


Nä fan nu vill jag ha vår! Pallar inte med mer kyla, nu har det ju fan vatt jul och nyår så då behöver det inte vara kallt  mer! Hälst av allt vill jag ju att det ska vara april.. Men det är ju en si så där 3 månader kvar...  Så jag får väl bara stå ut och vänta helt enkelt.:(


Nä fan idag är det en riktigt seg dag. Kunderna är grinia för att man ringer när dom är lediga. När vi började vid klockan 9 idag så låg ju halva sverige och sov. Så dom blev ju såå glada när vi ringde... Aja skit samma nu ska jag snart käka.


Puss på er

Presentation

Omröstning

Läser du min blogg...
 ... Varje dag?
 ... Några gånger i veckan?
 ... Någon gång ibland?
 ... Nä råkade bara komma in på sidan.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards