Alla inlägg den 22 januari 2009

Av Sara Johannesson - 22 januari 2009 09:39

... sent det blev igår. Eller ja tidigt idag bllir det ju. Klockan var väl 3 typ innan jag somnade.


När jag skulle gå hem igår så ringde jag Tom för vi slutade samtidigt, så jag tänkte att jag skulle slippa gå hem själv. Men han svarade inte. Så jag började traska hemmåt. Men efter en stund ringde han tillbaka, jag frågade om han var kvar på jobbet men det var han inte, för han satt i bilen med Eric. Dom var så snälla så dom kom och hämtde mig vid sibylla:D Så jag behövde inte gå hele vägen hem igår:D Det var jätte skönt att inte vara totalt slut i hela kroppen när man kommer hem. Men är vi kom hem så satt vi framför tvin och häckade innan vi käkade. Och jag åt pizza! Det var fan länge sen det var så gott med pizza asså! Underbart gott var det! Fast pojkarna tog varsin sallad. För dom skulle spela match senare.


Så äntligen har Tom fått spela sin första match:D Tyvärr var jag inte med, tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigt igår så jag skulle vara pigg idag. Och matchen börjar inte för ens vid 22.40. Så dom skulle ju inte vara hemma för ens vid halv 12-12, och då hade jag tänkt att jag skulle ligga i sängen för länge sen. Men så blev det inte.


När dom åkt la jag mig i ett varmt bad och bara tog det lungt och skönt! Jätte skönt var det:) Och där måste jag ha somnat i en halvtimma eller nått, för när jag vaknade igen så var klockan kvart över 11. Och dum som jag är tänkte jag att då kan jag ju hålla mig vaken tills grabbarna kom hem, så det gjorde jag. När dom kom hem så satt man uppe en timma eller nått. Sen så gick jag och la mig. Men efter en stund hör jag Tom som springer runt och letar efter sin bankdosa. Men han hittade den inte. Så han lånade mitt kort och dom gav sig iväg för att köpa cigg.

När dom hade åkt igen så gick jag ut i vardagsrummet för att se om jag kunde hitta dosan åt honom. Och det tog kanske 3min innan jag hittade den. Den låg nämnigen under duken på vardagsrumsbordet:P Så den kom till rätta tillslut:D Men sen när kom hem så var jag ju inte trött längre... Så vi satt uppe och rökte och snackade skit till typ 3. Så jag är inte så pigg idag som jag hoppades på...

Men ska väl försöka göra det bästa av läget. Så nu ska jag försöka sälja...



Puss på er

Presentation

Omröstning

Läser du min blogg...
 ... Varje dag?
 ... Några gånger i veckan?
 ... Någon gång ibland?
 ... Nä råkade bara komma in på sidan.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards