Alla inlägg den 27 juni 2009

Av Sara Johannesson - 27 juni 2009 20:18

... kul jag hade igår! Började dagen med att åka till sävsjö och hälsa på Hampus och hans tjej Maria:) Ricktigt trevligt var det. Satt mest och snackade skit och käkade mjukglass:P

Vid halv 5 så kom Anette och körde hem mig. Som tack köpte jag en flaska vin åt henne. För hon vägrade att ta imot bensinpengar.


Men jag hann inte mer än att komma hem innan det var dax att gå igen. Skulle nämningen upp på stan och kolla om man kunde hitta lite nya kläder. Så jag, Andreas och min bror gick på stan (eller ja på en gata, för det finns inte mer än så i eksjö). Det blev en jätte fin rosa klänning tillslut iaf:)


När den var köpt var det bara att gå hem igen och fixa sig inför kvällen. Var på fest hos Kim, en gammal klasskompis sen 9an. När jag kom dit så var det inte så mkt folk. En av tjejerna tke jag att jag kännde igen så jävla väl men kunde inte plasera henne från vad det var ifrån. Men efter en stund frågade hon om jag inte hade bot i rydsnäs. Och det har jag ju. Så det visade sig att det med var en gammal klasskompis sen förskolan till 2an:P Sen var det en kille med som jag kännde igen. Då visade det sig att det var en kompis ex från jkpg. Fan va väden är liten ibland! Nästan läskigt! Men kvällen blev kanon iaf! Jag och My gick till hotellet en stund men gick tillbaka till festen sen. För det var ju så jävla tråkigt där! Så vi tog bara varsin cider och 2 samboka var. Sen ringde jag Andreas så körde han tillbaka oss till festen. Stannade väl en timma eller nått sen skulle alla hem. Så då kom Andreas igen och hämtade mig, vi åkte först till knäkten så jag kunde köpa mig en kibbabtallrik. MUMMMS! var as hungrig! Sen åkte vi vidare till en ennan fest för han skulle köra hem någon tjej där. Sen var det raka vägen till sängen!


På morgonen så skulle Andreas upp vid halv 8 för han skulle till Mantorp och titta på massa bilar. Men jag röde mig inte många milimeter då. Var helt jävla död! Sen kommer mamma in vid 9 och ber mig hjälpa henne att bära ner massa saker till Ingers bil. När man var klar med det var det bara att hoppa in i duschen och slappa fram til att man började jobba vid kl 13. Så nu sitter jag här och slutar inte förens imorn kl 17. Men ni får ha det så kul ikväll och festa lugnt:P


Puss på er

Presentation

Omröstning

Läser du min blogg...
 ... Varje dag?
 ... Några gånger i veckan?
 ... Någon gång ibland?
 ... Nä råkade bara komma in på sidan.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards