Alla inlägg den 30 augusti 2009

Av Sara Johannesson - 30 augusti 2009 23:32

... jätte rolig helg!!! I fredags så började jag festa lite smått vid kl 15 hehe. Sen drog jag och mamma ner till Anette på förfest. Där var redan hennes sysster Libban och hennes man som var med oxå.

Efter en stund kom även Malin och Palm förbi och vi festade ett tag tills dom andra skulle gå. Då gick vi vidare till nästa förfest och var där till typ 7 eller 8. Vet inte var klockan var exakt. Då gick vi runt och kikade lite inne på området. Käkade pizza och köpte öl i öl-tältet:P Vi hade bara allment kul och festade loss helt änkelt:D Träffade massor av roliga människor man inte träffat på år och dar. Även lite annat löst folk;) hehe. Bland annat Viktor, Hampus och massa andra!:D

Senare på kvällen spalade bakyard babies! Visst dom är ju alltid bra så. Men ljudet var kasst och dom spelade samma låtar som alltid typ.. Känndes som att det var dåligt planerat på något sätt... Men är väldigt nöjd med dagen! Hade as kul!


Vaknade vi kl 13 på lördagen. Då var det bara att hoppa upp in i duschen och springa upp till systemet som stänger vid 14. Hade lovat Palm att köpa öl till honom plus att jag sj behövde mer alkohål. Fick i mig väldigt mkt på fredagen:P Men men så kan det vara ibland! Sen så hände det inte allt för mkt på ett tag. Sen hände allt på en gång typ! Min hyresvärd ringde och frågade om jag kunde hämta nycken då istället för på tisdagen. Visst ville jag det!Så vid halv 5 skulle jag vara utanför där. Men han blev försenad till kvart i 5. Vid 17.40 skulle jag möta Emilio, Tom, Lollo och Natta på stationen. Så blev lite panik så! Men löste det. Fick vänta ett tag med att käka bara:P Så sen dumpade jag dom inne på området för att gå hem och fixa mig klar och så. Även hinna dricka mer hehe;) När jag var klar så gick jag till Malin på torget och sen mötte det andra gänget iegn som ville ta en öl.. Men det gick inge bra. Så jag, Tom och Emilio drog hem till mig för att se till så den lille fick i sig lite mat:) När det var avklarat gick vi tillbaka och lyssnadepå Promoe. När han var klar så drog jag på fest hos Andreas ett tag innan det var dax för Hellspray att spela. Dom var jätte bra måste jag säga! Nya sångaren var skit bra! Så en stor guldstjärna till dom;) När dom hade spelat klart så lockade sängen väääldigt mkt. Så vi gick hem och la oss.


Idag har det ju inte gått i för många knopp precis. Har inte haft mkt energi om man säger så:P Sen så har jag bara varitså orolig för min lilla underbara Rambo.. Han ska till veterinären imorn.. Och det är troligen så att han kommer att få avlivas av alla små fel min gamla gubbe har:(. Så håller alla tummar och tår!

Nä om man skulle sova kanske..? Ta hand om er!


Puss på er

Presentation

Omröstning

Läser du min blogg...
 ... Varje dag?
 ... Några gånger i veckan?
 ... Någon gång ibland?
 ... Nä råkade bara komma in på sidan.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards