Alla inlägg den 9 augusti 2009

Av Sara Johannesson - 9 augusti 2009 22:51

... toppen helg jag har haft!

 

I fredags jobbade jag till halv 6, kom hem och käkade innan det var dax att hoppa på cyken. Jag skulle upp till Inger för att låna hennes bil för jag skulle till sävsjö och hälsa på Viktor.Och jag kan ju säga att spinnengen har försvunnit helt och hållet! Lät som en jävla flodhäst när jag kom fram haha! När jag åkte plockade jag upp Viktor på vägen som var hos sin mormorn och morfar och hälsade på i sandsjöbaden:) Så då fick man träffa dom med. Det var trevlig. När vi kom fram så åkte vi och hyrde film Gran Turino blev det. Har ju sätt den innan men det hade inte Viktor gjort. Sen så skulle vi titta på en till film. Men det slutade med att vi somnade haha vaknade avatt Andreas ringde och väkte mig vid 3 hehe! Tur var väl det eftersom jag skulle hem. Så det vara bara att sätta sig i bilen och åka hem.


På lördan sen så åkte jag till Mullsjö men Sanne, Emilio och Hampus. Det var jätte kul:)Vi åkte båt och grillade. Men grillen ville inte som vi ville. För det tog 2 timmar att grilla lite kött:P Det var lite små segt måste jag säga hehe. Vid 4 var det dax att åka hem igen eftersom jag skulle på kräftskva:D Hade så jävla kul! Det ända som inte var bra är att jag kommer inte ihåg hur jag kom hem igår. Har får berättat för mig att jag skulle kissa och somade, att jag envisades med att gå barfotaoch att jag spydde som en kalv:S Hade tydligen ringt upp Viktor och bara sagt hej och hejdå haha! Så jävla illa! Hade tur att jag hade Andreas som hjälpte mig hem! 


Idag har jag fått sota för det jag gjorde igår. Har varit så jävla seg så det finns inte!  Det ända jag har gjort är att fira min lillebror som fyllde 19 idag och sovit typ. Ska snart lägga mig tror jag. För ska jobba imorn, och då vill man ju vara pigg hehe!

Nä men ni får ha det så bra!



Puss på er

Presentation

Omröstning

Läser du min blogg...
 ... Varje dag?
 ... Några gånger i veckan?
 ... Någon gång ibland?
 ... Nä råkade bara komma in på sidan.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards